Trenger du å klikkes på plass?

Du vet at du har et større potensiale, men kanskje ikke hva du skal bruke det på. Kanskje er du i en litt fastlåst situasjon hvor det er vanskelig å ta riktige valg, og lengter etter å klikkes på plass?

Alle har et stort potensiale, og jeg slutter aldri å bli overrasket over hva folk kan oppnå.

Jeg heter Espen Erfjell og er NLP-coach

Jeg tilbyr styrkebasert coaching  for deg som vil skifte gir, men som mangler verktøy og en klar plan for å lykkes. Jeg hjelper deg med å kartlegge egne forutsetninger for å skape et liv og/eller en karriere der du oppnår balanse gjennom å lytte mer til egne behov og ønsker.

Min bakgrunn

Jeg er utdannet NLP-coach, og har bakgrunn fra reklame og markedskommunikasjon. Min erfaring fra å jobbe med rådgivning, ledelse, personalansvar og rekruttering har sammen med min coachutdannelse gitt meg nyttig erfaring og ikke minst et stort engasjement for personlig utvikling og personlig merkevarebygging. Denne bakgrunnen, og erfaringen fra min personlige (og ofte veldig frustrerende!) reise er utgangspunktet for hvordan jeg kan hjelpe deg med å ta fatt på din videre reise med raskere resultater.

Alle har et stort potensiale, og jeg slutter aldri å bli overrasket over hva folk kan oppnå. 

Noen ganger saboterer vi oss selv gjennom negative overbevisninger og setter grenser for hva som er mulig og hva vi er i stand til. Det gjør oss frustrerte, påvirker vår trivsel og påvirker kvaliteten på våre relasjoner til andre.

Det var et ønske om å forstå mer om dette som førte meg til coaching, nemlig hvilket perspektiv vi har på vår egen tilværelse. Hva er våre styrker og svakheter, hvem er vi i vårt eget liv – og i relasjon til andre. Med et nytt perspektiv vil det som en gang virket umulig endelig være innen rekkevidde. Med riktig perspektiv, og når “noe” har verdi for oss, endrer det alt; vår oppfatning, vår tilnærming, vår motivasjon og hvor enkelt vi håndterer utfordringer.

Mitt samarbeide med deg går ut på å lage et program som er så unikt som du er. 

Den beste måten å begynne reisen på er å se på kartet og kartlegge destinasjonen. Så det er slik vi begynner. Vi vil ha en åpen og ærlig samtale om hvor du er nå, hva du vil oppnå og hva som er viktig for deg. Vi drømmer, vi utforsker og planlegger hvordan du kan ta praktiske, oppnåelige skritt for å nå dine mål.

Min tilnærming er basert på en kombinasjon av NLP og Ikigai.

NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) er kort forklart læren om hvordan mennesket og hjernen fungerer, og består av praktiske verktøy for hvordan du får frem de beste ressursene i deg selv. Ikigai handler om å fokusere på det som er viktig og unikt for deg for å kjenne på flyt og balanse.

Metoden er basert på noe annet enn tradisjonell personlig utvikling, det er en konkret utviklingsmodell for hvordan du skal komme deg videre i livet ditt gjennom å forstå deg selv, aktivt gjøre noe og hvordan du kan oppnå det du vil i livet ditt.

GRATIS SAMTALE, 1 TIME 🙂

Dersom du er klar for å investere tid og krefter på å sikre at livet og/eller karrieren din er på rett vei, kan du booke inn en uforpliktende samtale med meg der vi kartlegger din nåsituasjon – og hvordan jeg kan hjelpe deg med å oppnå det du ønsker.

BOOK GRATIS SAMTALE NÅ