Går du på autopilot, og trenger klarhet og en mårettet plan for veien videre?

Du vet at du har et større potensiale, men kanskje ikke hva du skal bruke det på? Eller er du i en litt fastlåst situasjon i karrieren der det er vanskelig å ta riktige valg, og lengter etter en balansert arbeidssituasjon med mer energi, glede og mening?

Alle har et stort potensiale, og jeg slutter aldri å bli overrasket over hva folk kan oppnå.

Jeg heter Espen Erfjell og er NLP-coach

Jeg tilbyr styrkebasert coaching  for deg som vil skifte gir, men som mangler verktøy og en klar plan for å lykkes. Jeg hjelper deg med å kartlegge egne forutsetninger for å skape en karriere og et liv der du oppnår balanse gjennom å lytte mer til egne behov og ønsker.

Min bakgrunn

Jeg er utdannet NLP-coach, og har bakgrunn fra reklame og markedskommunikasjon. Min erfaring fra å jobbe med rådgivning, ledelse, personalansvar og rekruttering har sammen med min coachutdannelse gitt meg lang erfaring et stort engasjement for personlig utvikling. Denne bakgrunnen og erfaringen fra min personlige (og ofte veldig frustrerende!) reise er utgangspunktet for hvordan jeg kan hjelpe deg med å ta fatt på din videre reise med raskere resultater.

Alle har et stort potensiale, og jeg slutter aldri å bli overrasket over hva folk kan oppnå. 

Noen ganger saboterer vi oss selv gjennom negative overbevisninger og setter grenser for hva vi er i stand til. Det gjør oss frustrerte og påvirker vår trivsel og kvaliteten på våre relasjoner til andre.

Det var et ønske om å forstå mer om dette som førte meg til coaching, nemlig hvilket perspektiv vi har på vår egen tilværelse. Hva er våre styrker og svakheter, hvem er vi i vårt eget liv – og i relasjon til andre. Med et nytt perspektiv vil det som en gang virket umulig endelig være innen rekkevidde. Med riktig perspektiv, og når “noe” har verdi for oss, endrer det alt; vår oppfatning, vår tilnærming, vår motivasjon, hvor enkelt vi håndterer utfordringer og hvor tydelig vi ser veien videre.

Mitt samarbeide med deg går ut på å lage et program som er så unikt som du er. 

Den beste måten å begynne reisen på er å se på kartet og kartlegge destinasjonen. Så det er slik vi begynner. Vi vil ha en åpen og ærlig samtale om hvor du er nå, hva du vil oppnå og hva som er viktig for deg. Vi drømmer, vi utforsker og planlegger hvordan du kan ta praktiske, oppnåelige skritt for å nå dine mål.

Min tilnærming er basert på en kombinasjon av NLP og Ikigai.

NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) er kort forklart læren om hvordan mennesket og hjernen fungerer, og består av praktiske verktøy for hvordan du får frem de beste ressursene i deg selv. Ikigai handler om å fokusere på det som er både viktig og unikt for deg for å kjenne på glede, flyt og balanse.

Metoden er basert på noe annet enn tradisjonell personlig utvikling. Det er en konkret utviklingsmodell for hvordan du skal komme deg videre gjennom å forstå deg selv, aktivt gjøre noe og stake ut en bevisst og tydelig kurs mot det du ønsker å oppnå i livet ditt.

GRATIS SAMTALE, 1 TIME 🙂

Dersom du er klar for å investere tid og krefter på å sikre at karrieren din er på rett vei, kan du booke inn en uforpliktende samtale med meg der vi kartlegger din nåsituasjon – og hvordan jeg kan hjelpe deg med å oppnå de resultater du ønsker.

BOOK GRATIS SAMTALE NÅ