Ikigai coaching. En personlig reise, som styrker deg fra innsiden og ut.

Er det øyeblikk hvor du føler deg i flyt, full av energi og glemmer tid og sted? Ønsker du at du kunne føle det sånn oftere? Hvordan ville det være hvis du tydelig kunne identifisere hva DET er, bruke det med intensjon og spille på det hver dag? Hvilken forskjell vil det gjøre for deg, karrieren din, livet ditt?

Det japanske ordet ikigai (iki= å leve, gai= verdi eller anledning) lar seg vanskelig oversette direkte til norsk, men beskriver “grunnen til å være”, “en følelse av formål og hensikt”. Eller «Grunnen til å stå opp om morgenen». Det utgjør prinsippet for hvorfor og hvordan jeg coacher.

Når du ser på hvor du vil være og hva du vil oppnå, hvor tydelig er det? Høres det uoppnåelig ut? Her er tingen – det er de ikke. Men det kan ta litt tid å finne ut, og det er her coaching kommer inn.

Alle har et stort potensiale, og jeg slutter aldri å bli overrasket over hva folk kan oppnå. Noen ganger saboterer vi oss selv gjennom negative overbevisninger og setter grenser for hva som er mulig og hva vi er i stand til. Det gjør oss frustrerte, påvirker vår trivsel og påvirker kvaliteten på våre relasjoner til andre.

Det var et ønske om å forstå mer om dette som førte meg til coaching, nemlig hvilket perspektiv vi har på vår egen tilværelse. Hva er våre styrker og svakheter, hvem er vi i vårt eget liv – og i relasjon til andre. Med et nytt perspektiv vil det som en gang virket umulig endelig være innen rekkevidde. Med riktig perspektiv, og når “noe” har verdi for oss, endrer det alt; vår oppfatning, vår tilnærming og vår motivasjon. Selv om utfordringene ikke går bort, omfavner vi dem lettere og spretter raskt tilbake.

Jeg tilbyr styrkebasert coaching for å støtte deg som vil «skifte gir», som ønsker å leve i henhold til egne behov og ønsker! Av natur er vi alle forskjellige. Det som inspirerer deg, kan ikke inspirere andre. Definisjonen av suksess er forskjellig fra person til person, små drømmer kan også være store og vi har alle vår egen unike reise.

Mitt samarbeide med deg går ut på å lage et program som er så unikt som du er. Den beste måten å begynne reisen på er å se på kartet og kartlegge destinasjonen. Så det er slik vi begynner. Vi vil ha en åpen og ærlig samtale om hvor du er nå, hva du vil oppnå og hva som er viktig for deg. Vi drømmer, vi utforsker og planlegger hvordan du kan ta praktiske, oppnåelige skritt for å nå dine mål. Med nytt perspektiv vil det som en gang virket umulig være innen rekkevidde. Du vil føle deg frigjort, tenke mer kreativt og gå videre besluttsomt.

Men det er ikke bare målet for reisen som skal være motiverende og lystbetont, også reisen dit skal være gøy.

Kom i gang nå!

Trenger du hjelp til å bli mer bevisst hva som er unikt med deg, hva som gir deg glede og mening – og hvordan du kan oppnå den arbeidssituasjonen og det livet du drømmer om?

Kontakt meg gjerne i dag for en gratis samtale. I samtalen kan vi finne ut av hvordan jeg kan hjelpe deg med å skape nye muligheter.


Min bakgrunn:

Jeg ønsker å hjelpe deg med å ta fatt på din videre reise med raskere resultater.


Jeg heter Espen Erfjell, har bakgrunn fra reklame og markedskommunikasjon, og er utdannet NLP-coach.

Jeg har jobbet med kommunikasjonsutvikling for noen av landets sterkeste merkevarer, hvorav 15 år som daglig leder og rådgiver i eget reklamebyrå med 6 ansatte. Min erfaring fra å jobbe med kommunikasjon, rådgivning, ledelse, personalansvar og rekruttering har sammen med min coachutdannelse gitt meg solid erfaring og ikke minst et stort engasjement for personlig utvikling.

Denne bakgrunnen, og erfaringen fra min personlige reise frem til der jeg er i dag, danner utgangspunktet for hvordan jeg kan hjelpe deg med å ta fatt på din videre reise med raskere resultater. Feks en karriere der du føler på en større lidenskap og glede over det du gjør, som igjen vil skape bedre balanse i livet ditt.

Min misjon:
Jeg ønsker å hjelpe deg med å skape dine egne forutsetninger for å lykkes og å maksimere potensialet, lidenskapen og prestasjonen.


Jeg er opptatt av mulighetene:
– Om ikke å nøye oss med «godt nok». Om ikke å drifte tilfeldig gjennom 
  livet, men heller utfordre oss selv og andre til å strebe etter større           
  oppfyllelse i våre liv og karrierer.

Jeg er også opptatt av inspirerende transformasjon:
– Om å få frem talentet i andre.
Om å endre liv positivt. Om å hjelpe andre med å bestemme, artikulere og lage en plan for å bli den de vil være.

Visjon
Bidra til å skape et optimalt inkluderende samfunn og sikre at alle får muligheten til å leve et meningsfylt liv. Frembringe og aktivisere unike evner, drømmer og lidenskaper hos mennesker som ønsker riktig fokus og retning i livet.


  • Coach-utdannelse (NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP-Coach)
  • Professional Diploma i Digital Marketing/digital strategi 
  • Master of Management program, Markedskommunikasjon                 
  • Diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI                   
  • 20 års erfaring fra markedsledelse og kommunikasjonsrådgivning